Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Θα πιέσει ο ΠΑΟΚ, θέλει υπομονή – Ερωτηματικό ο γκολκίπερ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, αφήνοντας ανοιχτή μόνο την θέση του τερματοφύλακα.

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και την φιλοσοφία που θα έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μποέμιανς ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, θα πιέσει αρκετά ακόμα και σε φάση άμυνας για να κερδίσει την μπάλα και να έχει γρήγορες μεταβιβάσεις. Θέλει υπομονή, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις. Στο τέρμα δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι ο Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς, ο Λουτσέσκου θα πάει σε 4-2-3-1, ενώ δεν μπορώ να φανταστώ πως Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν θα παίξουν στην αριστερή πλευρά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η ιρλανδική ομάδα είναι στα καλύτερά της, έχει ρυθμό και 25 παιχνίδια στα πόδια της, ενώ ψάχνει να ξαναμπεί στον ευρωπαϊκό χάρτη και θα έχει οκτώμισι χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της.

Τέλος, ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει ο «δικέφαλος του Βορρά», ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε ότι αν η θερμοκρασία φτάσει τους 20 βαθμούς άπαντες… πανηγυρίζουν στο Δουβλίνο, ενώ ο ήλιος δεν εμφανίζεται πάνω από 10 λεπτά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x